Kalenteri

Touko 2019
MaTiKeToPeLaSu
 << < > >>
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ilmoitus

Ketkä ovat paikalla?

Jäsen: 0
Vieras: 1

rss Syndikointi

Oppilasvaltuuston kokous 9.3.

Kokous 9.3.2012

1. Ystävänpäivä tapahtuman arviointia : 
Hyviä pullia, ja leikit oli tosi mukavia ja hyvin järjestettyjä, Välkkäri ohjaajien toinen piste oli kiva mutta leikki oli huonosti suunniteltu, toinen taas oli joo kiva mutta ei ollut kiva kun meni vähän överiksi. Hauska ja reilu päivä. Luistelu oli muuten tosi kiva mut luistimien ja koko luisteluun olisi tarttenut enemmän aikaa. Oli kiva kun oli niin monipuolisesti kaikkia pisteitä, et oli paljon mistä valita. Opettajatkin tykkäs ja kehu opettajien kokouksessa. Mutta pullien jako oli tosi huonosti suunnitellut kun ei kaikki oppilaat saanut pullia. ja muutenki pullien jaon päälle tuli lelumessut jne. tälläisiä  kommentteja saimme kokouksessa. Suunnittelimme myös kokouksessa että laittaisimme kuvia päivästä seinälle.

2. Kevään toiminta ja suunnittelu :
Suunnittelimme keväälle ainakin siivousviikon/päivä jossa kaikki luokat siivoavat Muijalan aluetta. ja pienen keskustelun myötä saimme suunniteltua sivous jutun loppuun. Siivous päivän/viikon myötä järjestäisimme mm. hienoin roska kilpailun ja hyödyllisin roska kilpailun, tuomaristona tulisi varmasti toimimaan oppilasvaltuusto ? Maria esitteli myös RASISTIN VASTAISEN - viikko idean. Jokainen oppilasvaltuuston jäsen oli aluksi hämillään kunnes Taru ja K aroliina aloitti reippaasti keskustelemaan ja sen myötä myös muut saivat ideasta kiinni ja innostuivat! Keskustelimme enemmänkin aiheesta kunnes saimme asiat "selviksi".

Kokous meni hyvin ja muutenkin oli vähän aikaa mutta saimme kaikki tarvittavat aiheet käytyä. Lopussa keskustelimme vielä Oppilasvaltuuston toiminnasta ja sujuvuudesta.

Terveisin: Oppilasvaltuuston jäsen Taru ! (=
Admin · 267 lukukertaa · Jätä kommentti
Kategoriat: Ensimmäinen kategoria
09 Maalis 2012. 12:41:05

Pysyvä linkki koko artikkeliin

http://muijala.blogimaa.com/Ensimmainen-blogi-b1/Oppilasvaltuuston-kokous-93-b1-p8.htm

Kommentit

Ei Kommentti tässä artikkelissa


Jätä kommentti

Uusien palautteiden tila: Julkaistu

Sivujesi URL-osoite näytetään.


Ole hyvä ja syötä kuvassa oleva koodi


Kommentti

Asetukset
   (Aseta evästeisiin nimi, sähköposti ja osoite)